spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateReabilitarea drumurilor județene din 6 comune gorjene și o localitate componentă a...

  Reabilitarea drumurilor județene din 6 comune gorjene și o localitate componentă a Târgu Jiului, în procedură de achiziție

  Consiliul Județean Gorj a început procedura de achiziție publică pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție, pentru reabilitarea drumurilor județene din comunele Turcinești, Stănești, Drăguțești, Arcani, Runcu și Bălănești, precum și din localitatea Ursați,  care face parte din Târgu Jiu. Fondurile vin prin Programul „Anghel Saligny”.

  „Drumul județean 664A Turcinești- Rugi-Curpen-Alexeni – Stănești- Ursați cu lungimea de 17,196 km face parte din obiectivul de investiție „Reabilitare infrastructură rutieră de interes județean pe DJ 663 cu originea în DN 66 (E79), ce traversează localitățile Dâmbova – Cârbeşti – Tâlveşti – Urecheşti,  DJ 672C cu originea în DN 67, ce traversează localitățile Tălpăşeşti – Stroieşti – Răchiţi – Runcu până în DN 67D, DJ 672B ce traversează localitățile Ursați -Frătești-Suseni, DJ 665A cu originea în DN 67, ce traversează localitățile Bălăneşti – Voiteştii din Vale – Grui, până în DJ 665 și DJ 664A cu originea în DJ 664, ce traversează localitățile Turcineşti – Rugi – Curpen – Stăneşti – Ursaţi, până în DJ 672B, Județul Gorj”, finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care a încheiat cu Consiliul Județean Gorj contractul de finanțare nr. 3119/31.01.2024 privind execuția lucrărilor.

  În prezent, la nivelul Consiliului Județean Gorj, se află în desfășurare procedura de achiziție publică privind Servicii De Proiectare, Servicii De Asistență Tehnică Din Partea Proiectantului Și Execuție Lucrări pentru acest proiect.

  Valoarea estimată a serviciilor și lucrărilor este de 205.407.434,17 lei inclusiv T.V.A.  iar durata de execuție de 18 luni de la semnarea ordinului de începere”, anunță Consiliul Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: