spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateReducerea timpilor de așteptare, cu ajutorul aparaturii noi aduse la spitalele din...

  Reducerea timpilor de așteptare, cu ajutorul aparaturii noi aduse la spitalele din Gorj

   

  Spitalele din Gorj vor reduce timpii de așteptare pentru bolnavii care au nevoie de investigații, după ce un computer tomograf și un aparat de raze performant vor fi puse în funcțiune. 

  „Am primit o adresă de la Direcția de Sănătate Publică prin care, în urma demersurilor efectuate de Consiliul Județean Gorj, ni se asigură o finanțare de 50 de miliarde lei pentru achiziționarea unui nou CT performant și un aparat de raze la spitalul TBC, la care se asigură o cofinanțare de 10% din partea Consiliului Județean Gorj.

  La spitalul de pe strada Progresului vor fi două aparate CT, cel vechi, care a fost reparat, și cel nou care va fi pus în funcțiune“ a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, la o emisiune tv.

  Timpul de așteptare se va reduce

  Potrivit acestuia, timpul de așteptare pentru efectuarea unor analize medicale specifice se va reduce semnificativ: „Se va reduce timpul de așteptare și vom asigura o fluență mai mare a pacienților, prin angajarea noilor medici radiologi“, a mai precizat Dumitru Vienescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!