spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateReprezentanții UCB, retrași din comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori...

  Reprezentanții UCB, retrași din comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli

  Reprezentanții Universității „Constantin Brâncuși“ din cadrul comisiilor de concurs de la proba interviu pentru ocuparea funcțiilor de directori de unități de învățământ din județul Gorj au fost retrași de către conducerea instituției de învățământ superior.

  „Consiliul de Administrație din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din   Târgu Jiu a aprobat solicitarea de retragere a reprezentanților universității ce fac parte din comisiile de examinare pentru concursurile  de ocupare a funcțiilor vacante de director, respectiv director adjunct, din unitățile de învățământ preuniversitar (proba interviu), în urma sesizărilor privind modul de desfășurare a concursurilor“, se arată într-un comunicat de presă al Universității „Constantin Brâncuși“.

  Deocamdată nu se cunoaște motivul acestei decizii, dar reprezentanții universității au precizat că va fi organizată o conferință de presă în care vor prezenta situația apărută.

  „Nu au semnalat vreo abatere de la metodologia de concurs“

  Dana Constantinescu, inspectorul general școlar, a precizat că reprezentanții UCB nu au semnalat vreo neregulă: „Reprezentanții UCB s-au prezentat la toate comisiile probei de concurs unde fuseseră repartizați până astăzi, 24 noiembrie 2021. Niciodată nu au adus la cunoștința comisiei județene de organizare vreo neregulă, nu au semnalat vreo abatere de la metodologia de concurs, și au semnat toate documentele care le reveneau. Astăzi, după ora 10, nu s-au mai prezentat la sălile unde erau repartizați, transmițând membrilor comisiilor că au primit un mesaj de la secretariatul UCB cu solicitarea de a se retrage din comisiile de concurs. Menționăm că această probă de interviu face parte dintr-un concurs național, cu repartizări și programări publice care s-a aflat, pe moment, în dificultatea de a continua. Comisia județeană de organizare a găsit în timp util resursele necesare pentru a suplini aceste retrageri“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: