spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateVizite de control la Turceni și Târgu Jiu

  Vizite de control la Turceni și Târgu Jiu

  Prefectul județului continua vizitele în bazele de deszăpezire din județ. Marcel Iacobescu s-a deplasat la Turceni pentru a verifica utilajele și stocurile de materiale antiderapante necesare pentru a se asigura deszăpezirea pe o parte din drumurile județene.

  Activitatea de astăzi face parte din ”Planul operativ de acțiune pe timpul iernii a Comandamentului Județean de conducere și coordonare a acțiunilor de prevenire și intervenție pentru combaterea poleiului și înzăpezirii drumurilor județene în iarna 2021-2022”. La baza de deszăpezire Turceni intervenția pe timpul iernii se va face cu 38 de utilaje iar în ceea ce privește materialele antiderapante, cantitatea este de 4150 mc nisip și 2905 tone sare.

  Vizită pe șantier

  Între timp, pe șantierul centurii ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu a ajuns noul director al DRDP Craiova, Călin Petruț. Oficialul susține că firma constructoare a realizat doar 18% din lucrare. „Fiecare lucrare de infrastructură rutieră de pe raza DRDP Craiova este la fel de importantă.  Astăzi am verificat stadiul lucrări și mobilizarea Antreprenorului de pe Varianta de Ocolire a Municipiului Târgu Jiu, se lucrează la terasamente, structuri se așterne asfalt, mobilizarea este bună. Noul Antreprenor a ajuns la un stadiu fizic de peste 18%, acum că a găsit, împreună cu noi, rezolvarea problemelor întâmpinate la începutul lucrările, sunt sigur că lucrarea intră în linie dreaptă și țintele asumate vor fi atinse”, A declarat directorul regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț, după inspecția pe șantierul din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: