spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateS-au decis noile tarifele pentru locurile de parcare din Târgu Jiu

  S-au decis noile tarifele pentru locurile de parcare din Târgu Jiu

  Consilierii locali vor vota în următoare ședință de Consiliu Local Târgu Jiu viitoarele tarife pentru locurile de parcare din oraș. Autoritățile susțin că au luat ca model municipiul Oradea. Costurile vor fi diferite, în funcție de zonă, pentru parcările publice, în timp ce pentru cele de reședință confortul va costa mai mult.

  “Regulamentul privind parcările atât pe cele de reședință cât și cele publice a fost în dezbatere publică în decursul lunii octombrie și o parte din noiembrie.  Va intra în ședința de comisie de luna aceasta iar apoi în ședința de Consiliul Local urmează a fi aprobat. Am mers, exact cum am spus încă de la începutul acestui an, pe două planuri tarifare. Mergem pe modelul Oradea, vom avea 120 RON pe an pentru parcările de reședință, pentru intervalul orar 16:00-08.00 și 360 RON pe an pentru cine opteză pentru un loc de parcare 24 de ore din 24.  În ceea ce privește parcările publice, orașul este împărțit în două zone, zona I și zona II.  Zona I va avea un tarif de 3 RON pe oră, zona II un tarif de 2 RON pe oră.  Cei care merg în fiecare zi cu mașina la muncă și au nevoie de un loc de parcare în parcările publice pot să își facă un abonament de 150 RON pe lună. Tariful este unic, indiferent de zona în care parchează”, a transmis viceprimarul Municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

  Te-ar mai putea interesa

  7 COMENTARII

  1. Asta înseamnă că de la anul nu trebuie să mai plătim parcarea din fața blocului , mă refer la cea de 120 lei. Pentru că vom da acești bani degeaba , din moment ce nu mai deținem locul 24 de ore ci numai de la ora 16 până a doua zi la 8. Dacă se reduce timpul trebuie redus și tariful , adică în loc de 120 să plătim 60 lei. Conform acestei ,,idei geniale” a primăriei , fiecare vom parca unde găsim liber în fiecare dimineață după ora 8 iar la ora 16 trebuie sa coborâm toți în fața blocului să ne mutăm mașinile fiecare la locul său. O MARE TÂMPENIE !
   Pentru cealaltă variantă ( 24 de ore) cu preț triplu 360 lei , cred că foarte puțini vor accepta.

  2. Avem maimutoi de primar; este in carantină la Primaria Tg. Jiu de 5 ani – adică nu a facut absolut nimic, in afara de a promova si a crea posturi in cadrul instituției pt. niste pitipoance, care au ajuns chiar sa conducă destinele Primăriei. Rusinica ….

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: