spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateSalvamont a început pregătirile pentru noul sezon de iarnă la Rânca

  Salvamont a început pregătirile pentru noul sezon de iarnă la Rânca

  Serviciul Județean al Salvamont Gorj a început pregătirile pentru noul sezon de iarnă de la Rânca. În zonă vor fi disponibile cele două baze de intervenție, plus un cabinet medical care va funcționa 24 de ore din 24 în momentul în care va debuta sezonul turistic. De altfel, la Rânca se asigură permanența indiferent de anotimp. Sunt verificate în permanență echipamentele și autovehiculele de intervenție. Pentru Rânca este disponibilă inclusiv o ambulanță cu tracțiune integrală, pregătită să intervină la nevoie. Salvamontiștii gorjeni sunt printre cei mai bine pregătiți din țară.

  La nivelul Serviciului Salvamont Gorj sunt funcționale mai multe centre de intervenție în zona submontană și montană. Acestea au fost amenajate, construite și dotate cu echipamente moderne pentru salvare. Echipajele Salvamont Gorj se perfecționează periodic și dispun de cele mai noi echipamente de salvare care apar pe piața de profil. Acest lucru asigură creșterea calității serviciilor de salvare oferite de unitatea respectivă.

  De altfel, șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, este printre ce mai buni specialiști din țară și de câțiva ani este președintele Salvamont România și conduce destinele salvatorilor montani din țară. Este de așteptat ca și anul acesta, imediat ce va debuta sezonul de iarnă și vor fi deschise pârtiile la Rânca să crească și numărul de turiști. De asemenea, vor fi suplimentate și echipele de salvamontiști care să intervină în caz de accidente pe pârtie sau alte tipuri de evenimente.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!