spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateSAJ Gorj angajează șofer și economist

  SAJ Gorj angajează șofer și economist

  Serviciul de Ambulanță Județean Gorj angajează șofer și economist, pe două posturi vacante.

  Va fi organizat un concurs pentru un post de șofer de autosanitară II, pe perioadă nedeterminată, la Substația Turceni. Se cere o condiție de 3 ani vechime ca șofer profesionist. Până în data de 14 iulie pot fi depuse dosarele de înscriere.

  În data de 18 iulie, va avea loc selecția dosarelor, iar pe 22 proba scrisă a concursului de ocupare a postului de șofer. Proba scrisă va consta în completarea unui chestionar din legislația rutieră pentru categoriile de permis B și C. Candidații trebuie să obțină minimum 22 de puncte din 26. Ulterior, canidații vor susține a doua probă scrisă din capitolul prim-ajutor, în cadrul unui test grilă. Pe 27 iulie va avea loc interviul.

  De asemenea, Serviciul de Ambulanță al Județului Gorj organizează un concurs pentru un post de economist I, pe perioadă nedeterminată, la Serviciul Achiziții Publice, Administrativ, Aprovizionare. Până pe data de 13 iulie, pot fi depuse dosarele de înscriere de către candidați. Pe 15 iulie va avea loc selecția dosarelor. Pe 21 iulie este programată proba scrisă, iar pe 27 iulie interviul. Și pentru postul de economist se solicită o vechime de 3 ani și jumătate în specialitate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: