spot_img
14.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăActualitateSalarii de minimum 700 de euro oferite de investitorii ucraineni din zona...

  Salarii de minimum 700 de euro oferite de investitorii ucraineni din zona Bârsești

  Investitorii ucraineni care au venit în zona Bârsești se pregătesc să înceapă activitatea de producție și caută să angajeze personal.

  Aproape 500 de persoane vor fi angajate în următorii doi ani. Romeo Chiriac, directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Gorj, a precizat că salariile oferite pornesc de la 700 de euro.

  Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, a anunțat că instituția poate organiza cursuri, pentru viitorii angajați ai investitorilor ucraineni
  Directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, a anunțat că instituția poate organiza cursuri, pentru viitorii angajați ai investitorilor ucraineni

  „Practic, producția constă în țeavă subțire rectangulară și rotundă pentru mobilier grădină, birotică și irigații. Sunt două firme care vor investi. Vor face containere de marfă. Până în anul 2025 vor fi angajate 450 de persoane. Ne-am întâlnit și le-am prezentat modalitatea de a se înregistra în baza noastră de date, în sistemul de mediere a muncii. Salariile sunt bune și pornesc de la 700 de euro, ceea ce este bine la nivelul municipiului Târgu Jiu. Au nevoie de lăcătuși mecanici, de stivuitoriști, de sudori. Le-am oferit varianta, în situația să-i sprijinim cu cursuri de formare profesională, pentru că se vor derula în cadrul unității“, a spus Romeo Chiriac.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!