spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateSalarii mai mari pentru angajații unei societăți din Gorj

  Salarii mai mari pentru angajații unei societăți din Gorj

  După nouă ani de activitate, fără nicio creștere salarială, angajații SC Medserv Min SA, se vor bucura de majorări la venituri. Conducerea unității s-au ținut de cuvânt și, de la 1 noiembrie 2022, intră în vigoare măririle salariale cu 10%.

  „Din momentul în care am preluat mandatul de director executiv, în urmă cu 5 luni, le-am promis colegilor mei că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a crește salariile, mai ales că ultima majorare a avut loc în urmă cu 9 ani.
  Le-am mai promis că voi depune eforturi continue pentru a acorda tichete de masă. Și m-am ținut de cuvânt! Pentru că am reușit să mărim portofoliul clienților, începând cu luna septembrie, am acordat tichete în valoare totală de 264 de lei/salariat. Le mulțumesc tuturor colegilor și membrilor Consiliului de Administrație pentru încrederea acordată și pentru faptul că am reușit să formăm o echipă, care să facă lucrurile să meargă în direcția bună! Tot în echipă am reușit să diversificăm activitatea societății și vom continua cu alte servicii medicale. Mulțumesc membrilor și președintelui Directoratului Complexului Energetic Oltenia, care au înțeles nevoile celor 100 de salariați, precum și pentru tot sprijinul acordat!”, a transmis directorul Anca Bordușanu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: