spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateCEO nu și-a propus încă să vândă Hostelul Maiami

  CEO nu și-a propus încă să vândă Hostelul Maiami

  Complexul Energetic Oltenia nu scoate încă la vânzare Hostelul Maiami din Târgu Jiu, așa cum se întâmplă cu alte active care nu au legătură directă cu activitatea de producere a energiei electrice. În această perioadă au fost alocate fonduri pentru continuarea activității sub umbrela Complexului Energetic Oltenia. Vor fi cumpărate materiale igienico-sanitare.

  Hostelul Maiami este situat în centrul municipiului Târgu Jiu, pe celebra axă a operelor brâncușiene ce alcătuiesc „Calea Eroilor”. Turistul poate alege un loc de odihnă din cele 64 de locuri de 3 stele (30 de camere duble și un apartament de 4 locuri). Majoritatea camerelor sunt prevăzute cu aer condiționat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar. La dispoziția oamenilor de afaceri stă un apartament compus din 2 dormitoare și sala de protocol, unde aceștia își pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive. Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) îmbină elementele bucătăriei tradiționale românești cu cele specific gorjenești. Acesta dispune de 80 de locuri. Complexul Energetic Oltenia a mai încercat să scoată la vânzare sau să concesioneze hotelul, însă a renunțat în cele din urmă.

  Vinde Baza de la Săcelu

  Complexul Energetic Oltenia vinde în schimb baza de tratament de la Săcelu. Pentru valorificarea activelor prin organizarea unei licitații cu strigare deschisă, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a colectat toate ofertele neangajante primite de la agenții economici interesați, în baza scrisorilor de intenție și a solicitărilor de informații specifice exprimate. Pentru ofertanții interesați Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a pregătit un material de prezentare al CRPFM Săcelu, broșură care poate fi accesată mod electronic sau poate preluată de la sediul Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. în baza unei cereri individualizate după semnarea unui acord de confidențialitate. Potențialii ofertanți pot solicita clarificări și informații în baza unei scrisori de intenție privind cumpărarea unui imobil anume sau a întregului pachet de active menționat.

  „Etapa I: formularea de oferte preliminare și neangajante de către investitorii interesați. Elementele și condițiile ofertei preliminare și neangajante se vor regăsi în Instrucțiunile de Ofertare. Participarea la etapa ofertelor preliminare si neangajante nu creează în sarcina achizitorilor / investitorilor obligația de a depune o oferta angajantă. Etapa II: analiza ofertelor preliminare și neangajante. Ulterior formulării unei opinii avizate se va proceda la: – obținerea avizelor legale în vederea vânzării; – efectuarea unei evaluări în vederea stabilirii prețului de pornire la licitație; – obținerea de avize și aprobării statutare, în vederea vânzării. Etapa III: derularea licitației. Elementele și condițiile ofertei angajante vor fi stabilite în Caietul de Sarcini ce va fi elaborat ținând cont de interesul manifestat de achizitori / investitori pentru participarea la Procedura de Selecție și va fi disponibil după finalizarea etapelor I și II.”, conform Complexului Energetic Oltenia. În funcție de ofertele primite se va trece la organizarea unei licitații în vederea valorificării Bazei de tratament de la Săcelu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: