spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSC SOCERAM SA continuă tradiția și sponsorizează DGASPC Gorj cu 10.000 lei

  SC SOCERAM SA continuă tradiția și sponsorizează DGASPC Gorj cu 10.000 lei

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a primit o nouă sponsorizare importantă de la SC SOCERAM SA, unul dintre sponsorii de tradiție ai Direcției.

  Cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2023, în spiritul bunei colaborări dintre reprezentanții SC SOCERAM SA, cei ai Consiliului Județean Gorj și ai DGASPC Gorj, societatea a acordat o sponsorizare în valoare de 10.000 lei, prin intermediul Asociației Inimi de Gorjeni, pentru a sprijini cazurile sociale din județul Gorj. DGASPC Gorj este membru fondator al Asociației Inimi de Gorjeni, iar scopul asociației este acela de a sprijini activitatea Direcției.

  Cazurile sociale care vor beneficia de ajutor în urma acestei donații vor fi selectate de către asistenții sociali din cadrul DGASPC Gorj. În funcție de nevoile fiecărui caz, se oferă alimente, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse igienico-sanitare, medicamente, sau chiar asigurarea transportului la tratamente în clinici universitare.

  Reamintim faptul că SC SOCERAM SA a donat, în urmă cu 3 ani, mai multe produse IT pentru copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești și pentru tinerii găzduiți în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinții săi ”Petrești” din Târgu-Jiu, iar anul trecut, aceeași societate comercială a oferit o nouă sponsorizare consistentă pentru toți copiii din sistemul de protecție al DGASPC Gorj.
  „Mulțumim reprezentanților SC SOCERAM SA pentru întreg sprijinul acordat și pentru buna colaborare pe care o avem! Le dorim Sărbători Fericite, sănătate și succes în activitate!”, transmite directorul general, Diaconescu Laurențiu -Claudiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: