spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateScandal în sediul Primăriei Drăguțești. Contabila a sunat la 112

  Scandal în sediul Primăriei Drăguțești. Contabila a sunat la 112

  Contabila Primăriei Drăguțești a sunat, vinerea trecută, la 112 şi a anunţat că secretara a fost agresată verbal de un consilier local. Conflictul a avut loc după ședința de Consiliu Local. Ion Bârsanu, consilier de la Partidul Verde, se afla în biroul primarului.

  „După şedinţa de îndată a Consiliului Local, vineri, la ora 16.00, în biroul domnului primar, unde a avut loc şedinţa, a fost altercaţia. (…) Are tot timpul o atitudine foarte agresivă, agresiv verbal, acum a fost foarte violent. A fost nevoie să intervină o colegă, doamna contabilă a sunat la 112, iar femeia noastră de serviciu a trebuit să îl ţină pe dumnealui, că devenise deja foarte violent, nu m-a lovit, doar verbal m-a agresat. Dumnealui e tot timpul nemulţumit, motivul a fost că a făcut, după cum susţinea, mai multe cereri la primărie şi că nu i s-a dat răspuns, că nu i s-au pus la dispoziţie anumite documente. Eu nu aveam nicio vină. La fiecare şedinţă are aceeaşi atitudine, vine şi în timpul programului şi are aceeaşi atitudine. Am făcut plângere şi am scris tot ce s-a întâmplat. Eu vreau doar să se facă dreptate şi să pot să merg la serviciu liniştită, a declarat pentru Mediafax, Valentina Zgondea, secretara Primăriei Drăguţeşti.

  „A fost pe un ton mai ridicat, dar nu scandal“

  Consilierul local Ion Bârsanu susţine că discuția a degenerat pentru că nu i-au fost arătate documente cu privire la  cheltuirea banilor pentru mărţişoare: „A fost pe un ton mai ridicat, dar nu scandal. Problema a fost cu 8 martie, că nu au vrut să prezinte actele pentru banii cu care au cumpărat nişte mărţişoare, asta a fost, în rest nimic. Nu a vrut! A zis că e treaba lor şi asta a fost tot, un pic mai aprinsă discuţia, treaba dumnealor”.

  Primarul comunei Drăguţeşti, Ion Popescu (ALDE), a precizat că în scandal ar mai fi fost implicat şi un alt consilier de la PSD: „Doi consilieri au sărit la secretară şi la doamna contabil, unul dintre ei chiar a vrut să dea în secretara primăriei, le-au vorbit urât. Frustrări de-ale lor, Dumnezeu să mai ştie ce vor să facă, nu îi înţelege nimeni. Şedinţa a decurs ca la carte, eu nu am fost prezent, nu am putut să stau la şedinţă. Ei, după şedinţă s-au întors la doamna secretar şi la contabil, aşa am înţeles. Au început să le înjure, să le vorbească urât. Am înţeles că Bârsanu, dacă nu era femeia de serviciu, chiar o lovea pe doamna secretară. Aşa ceva nu se poate”.

  Polițiștii au deschis un dosar penal pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: