spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateScandal între cei mai importanți acționari de la societatea Lotus

  Scandal între cei mai importanți acționari de la societatea Lotus

  Doi cunoscuți oameni de afaceri din municipiul Târgu Jiu sunt implicați într-un scandal. Ovidiu Caragea, unul dintre acționarii semnificativi de la societatea Lotus SA, a depus o sesizare la poliție împotriva lui Florin Mircescu, actualul director general al societății, pe care îl acuză că l-a rănit în urma unei dispute care a avut loc în biroul lui Mircescu. „Cum am ajuns în biroul lui Mircescu acesta m-a luat la înjurături. La un moment dat, s-a ridicat, și-a luat haina și mi-a zis să ies afară. M-a luat pe sus, și cum mi-a rămas piciorul prins într-o măsuță, m-a aruncat cu măsuță cu tot sub un calorifer. Mi-am pierdut cunoștința un minut, două, pentru că m-am lovit cu capul de calorifer, și s-a ridicat secretara și m-a ajutat. Am depus plângere la poliție”, a declarat Ovidiu Caragea pentru publicația Gorj Online.

  Mircescu: „Încearcă tot felul de tertipuri“

  În schimb, Florin Mircescu susține că rivalul său s-a împiedicat și a căzut singur, iar martor la toată această scenă a fost și secretara: „În data de 21.01.2022, d-nul Caragea Ovidiu s-a prezentat la sediul Lotus SA, la biroul ce îl dețin în calitatea de Director General. Fără să bată la ușă, a intrat în birou și a început să strige că i-am furat firma și să-i dau salariul. După o discuție de 15-20 de minute i-am spus că am treabă la contabil și că trebuie să plec. M-am îmbrăcat și am plecat să închid ușa. Astfel s-a ridicat și a început să înjure și să vorbească urât. După ce a ajuns în secretariat s-a întors, motiv care l-a făcut să cadă, lovindu-se la cap, dar s-a ridicat imediat spunând că acum o să te mănânce pușcăria. La injuriile aduse și la căzătură a fost de față secretara firmei“.

  Florin Mircescu susține Ovidiu Caragea s-a ridicat și a sunat singur la 112.

  Ovidiu Caragea are un alt birou în sediul societății Lotus. Florin Mircescu spune că nu este prima dată când apelează la asemenea metode: „În anul 2008, noaptea, și-a dat singur cu capul de pereți. Au fost cinci martori. Și polițiștii care au venit atunci au spus că s-a sechestrat singur“.

  Caragea și Mircescu își dispută de ani de zile conducerea societății Lotus, care deține Magazinul Parângu, Complexul comercial Păltiniș și alte spații comerciale din municipiul Târgu Jiu. „Încearcă tot felul de tertipuri, cu plângeri penale și alte lucruri de acest fel, după ce a pierdut conducerea societății“, a mai spus Mircescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Da’ cu cine nu s-a certat dl Caragea. Toți banii care i-a luat de pe urma celor pe care i-a tepuit, i-a băgat în avocati și procese. Roata se întoarce și la un moment dat o sa îl calce.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: