spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateScandal la Mătăsari. Fostul viceprimar acuză că plouă printr-un acoperiș nou care...

  Scandal la Mătăsari. Fostul viceprimar acuză că plouă printr-un acoperiș nou care a costat aproximativ 100.000 de lei

  Fostul viceprimar al comunei Mătăsari, Ion Buzărin, de la USR, acuză că un acoperiș realizat în incinta unei unități de învățământ, care a costat aproximativ 100.0000 de lei, prezintă grave deficiențe, iar apa se infiltrează prin acesta. Ion Buzărin susține că s-a folosit scândură putredă, de la alte lucrări, și, mai multe decât atât, unele materiale nu au mai fost utilizate: „Dacă ne-am bătut joc de sala de sport, de ce să facem intrarea în sală mai bună?

  După o reabilitare de  aproape 4 ani, sala de sport arată ca și cum ar avea urgent nevoie de reabilitare. În acești 4 ani de somnolență ai dl. Gașpar Gheorghe, o generație de copii a pierdut orele de sport ce trebuiau practicate în sală. După «finalizarea» săli de sport, unde pe lângă proiect s-au mai alocat alți bani pentru vestiare, plasă de protecție, apă caldă pentru copii (toate făcându-se la insistențele consilierilor USR), s-au trezit că plouă în încăperea ce asigură legătura dintre sala de sport și școală. Pe repede înainte, deși au avut 4 ani la dispoziție, s-a găsit o firmă care să-și bată joc și de această lucrare.

  Am semnalat încă de la atribuire că această lucrare s-a supraevaluat, iar condițiile în care este executată lasă de dorit!

  Dl Gașpăr Gheorghe a mințit în ședința de consiliul local că nu a recepționat această lucrare iar a doua zi a trimis aceeași echipă care a făcut recepție la lucrare să verifice dacă sunt probleme, dânsul fiind prea ocupat, iar lucrarea prea departe și nu prea prezenta interes  fiind vorba de copii!

  Dacă nu aveți timp, iar echipa dv. nu vrea să vadă, vă spun eu ce nu este în regulă cu această lucrare de 80.000 lei fără TVA:

  1. S-a folosit scândură de la alte lucrări de cofrat sau scândură putredă!
  2. La îmbinările dintre acoperiș și sala de sport sau școală nu s-a folosit izolație contra apei!
  3. Acoperișul nu are jgheaburi pentru apă!
  4. Lipsă opritor de zăpadă!

  SURPRIZĂ! Plouă prin acel acoperiș de aproape 100 de mii!“, a transmis fostul viceprimar de la Mătăsari, care are în prezent calitatea de consilier local, pe pagina sa Facebook.

   

  Primar: „Se încearcă o manipulare deplorabilă“

   

  Primarul Gheorghe Gașpar (PSD) i-a răspuns fostului viceprimar tot printr-o postare pe Facebook. Acesta spucă că lucrarea a fost realizată în mod corespunzător, iar acuzațiile făcute de Ion Buzărin sunt nefondate: „Primarul și consilierii locali sunt aleși să reprezinte cetățenii și să realizeze proiecte pentru confortul și bunăstarea acestora, nu să fie într-o campanie electorală continuă !

  Frustrarea pierderii funcției de viceprimar îl determină pe domnul consilier local USR, Buzărin Ion, să recurgă la metode meschine de manipulare a populației, jignind nesilit întreaga administrație locală. Lipsit total de ocupație, domnul consilier, împreună cu distinșii colegi de la USR, ar face orice pentru a atrage electorat ! Se încearcă o manipulare deplorabilă cu niște poze făcute pe când lucrarea era încă în desfășurare.

  Toate lucrările desfășurate nu sunt superficiale, acestea sunt executate în urma unui deviz, fiind controlate de către persoane abilitate ! Asemenea abominațiune aruncată în spațiul virtual de către domnul Buzărin produce, după sine, un prejudiciu de imagine firmei care a executat proiectul, cât și lipsă de respect față de oamenii care au lucrat la realizarea acestui proiect. Iar un asemenea lucru este josnic. Firește că domnul Buzărin nu realizează situația penibilă în care se află de ceva timp și continuă să-și etaleze realizări fictive în mediul virtual“.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: