spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe caută soluții pentru amenajarea peisagistică a spitalului de la Pasarelă

  Se caută soluții pentru amenajarea peisagistică a spitalului de la Pasarelă

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu încearcă să găsească fondurile necesare pentru amenajarea peisagistică a curții spitalului din zona Pasarelei.

  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târg Jiu, a spus că s-a întocmit un proiect și s-a solicitat o ofertă de preț pentru această investiție: „Este nevoie de o amenajare peisagistică la spitalul din zona Pasarelei, pentru că acel spațiu este destul de amplu, cu mult spațiu verde. S-a făcut un studiu și s-a cerut o ofertă de preț și vom vedea ce ne va permite bugetul pentru a realiza această lucrarea, deoarece este, deja, jumătatea anului și bugetele sunt alocate pe surse de investiții și obiective“.

  Va cere sprijinul Consiliului Județean Gorj

  Dumitru Vienescu a precizat că se va cere sprijinul Consiliului Județean Gorj pentru realizarea acestei lucrări: „Dacă nu vom reuși în acest an să alocăm fondurile necesare, anul viitor vom cere sprijinul Consiliului Județean pentru a realiza amenajarea spațiului. Sper ca la anul să fie prins în proiectul de finanțare“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: