spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe construiesc noi locuințe la Târgu Jiu, în ciuda sesimelor din ultima...

  Se construiesc noi locuințe la Târgu Jiu, în ciuda sesimelor din ultima lună

  Se construiește în continuare în municipiul Târgu Jiu, în ciuda seismelor care au zguduit partea de nord a județului Gorj, în ultima lună.

  Efectele seismelor au fost resimțite și în municipiul Târgu Jiu. Cu toate acestea, investitorii nu s-au lăsat descurajați și continuă să investească în special în construirea de case, sau imobile cu mai puține etaje. Un investitor local a depus docuemntațiile necesare în vederea obținerii avizelor de mediu, pentru o investiție imobiliară în cartierul Primăverii, din Târgu Jiu.

  „Agenția pentru Protecția Mediului Gorj și Gegău Sorin, anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare a planului PUZ – Construire Locuințe Individuale /Duplex/Înșiruite, Colective de mici dimensiuni și extindere rețele branșament apă, gaze, curent, canalizare – cu amplasament în municipiul Tg.Jiu, strada Primăverii, nr. 7,11, județul Gorj. Documentaţia care a stat la baza luării deciziei privind etapa de încadrare prin care planul se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu poate fi consultată în zilele de luni-joi între orele 9-16 şi vineri între orele 9-13 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării. În lipsa observaţiilor justificate din partea publicului se va emite decizia etapei de încadrare.”, conform Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!