spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateAmbulanța Gorj mai are nevoie de patru medici specialiști

  Ambulanța Gorj mai are nevoie de patru medici specialiști

  Serviciul de Ambulanță Județean Gorj are la dispoziție, de câteva zile, încă doi medici. Este vorba de un medic primar pe medicină de familie si un medic specialist pe medicină de urgentă. Acestia au fost încadrati cu jumătate de normă, în urma concursului organizat de către Serviciul de Ambulanță Județean Gorj.

  Mai sunt disponibile, în varianta organizării unui nou concurs, restul de 4 posturi. Este vorba de 3 posturi de medic specialist în medicină de urgență la stația de la Târgu Jiu și un post de medic primar medicină de familie cu competențe în asistența medicală de urgență prespitalicească.

  Activitatea se va desfășura la Compartimentul Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat din cadrul Stației Centrale Târgu Jiu. Unitatea de salvare de la Gorj se confruntă de ani de zile cu un deficit de medici specialiști în medicina de urgență, sau de medici care să aibă competențe în asistența medicală de urgență. Vor fi organizate, în permanență, concursuri de angajare, până la ocuparea posturilor vacante.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!