spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe închide, din nou, o stradă importantă din Târgu Jiu

  Se închide, din nou, o stradă importantă din Târgu Jiu

  Se închide, din nou, circulația pe strada Geneva din Târgu Jiu, după ce a fost deschisă luni, pentru începerea anului școalar. Lucrările, care au fost tărăgănate de-a lungul timpului, fac ca părinții ce-și aduc copiii cu mașina să fie obligați să ocolească această stradă, pe care se află două dintre cele mai importante unități de învățământ din municipiu. Autoritățile spun că, dacă nu ploua, lucrările ar fi fost gata mai repede.

  Pe strada Geneva funcționează Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu și Colegiul Național Tudor Vladimirescu. Deși, în prima zi de școală, strada a fost deschisă, Primarul Marcel Romanescu a anunțat luni seara că, de săptămâna viitoare, circulația va fi, din nou, închisă, pentru finalizarea lucrărilor. Acesta spune că l-a încurcat Calea Eroilor, aflată în lucru, care e perpendiculară pe Geneva, iar ploaia are partea ei de vină .”Nu mă așteptam să dureze atât lucrările pe Calea Eroilor. Eu am fost de bună credință și am prelungit termenele. Îmi asum, pentru că, dacă reziliam contractul, astăzi, zona arată mai rău. Cu o zi înainte de începerea noului an școlar, am fost pe șantier și l-am rugat pe constructor să dea drumul la circulație. Astăzi este deschis, însă, de pe data de 12 septembrie, pentru o perioadă de două săptămâni, vom închide circulația pentru finalizarea lucrărilor. Urmează să lucrăm la partea spre Parchetul Județean și spre Muzeu, acea porțiune o vom finaliza în două săptămâni. Puteam s-o finalizăm mult mai repede, cu o singură condiție, ca și condițiile meteo să ne fi permis. Am avut, săptămâna trecută, câteva zile cu ploaie și nu poți lucra în astfel de condiții.”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Domnul Primar,
   Cum comentați incidentul cu Doamna ce a căzut în canalul neasigurat pe strada Geneva de vineri 08.09.2022, vă asumați greșeala de a o redeschide nefiind asigurata siguranța, sau este vina constructorului… Dacă era un copil, poate chiar copilul dumneavoastră? Vă mulțumesc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!