spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe intervine, în continuare, pentru îndepărtarea elementelor la construcțiile afectate de cutremur

  Se intervine, în continuare, pentru îndepărtarea elementelor la construcțiile afectate de cutremur

  Echipajele specializate ale Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj au intervenit și intervin în continuare pentru îndepărtarea elementelor de construcție de la fațadele clădirilor care au fost afectate și care pun în pericol siguranța cetățenilor, în urma cutremurelor din ultimele zile.

  „În cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora! Ulterior producerii cutremurului, în cazul în care acesta generează consecințe grave, vor putea fi difuzate mesaje de avertizare a populației, cu măsuri de protecție adecvate (de exemplu: puncte de distribuție a ajutoarelor de urgență). https://ro-alert.ro/intrebari-frecvente/. Până în acest moment, în urma cutremurului cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter, comisiile mixte care au evaluat clădirile cu destinație locuință individuală sau blocuri de locuit nu au constatat elemente afectate ale structurilor de rezistență ale clădirilor”, au transmis salvatorii gorjeni.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime! „Cel mai important în acest moment este să ne informăm din surse sigure și să ne familiarizăm cu regulile pe care trebuie să le urmăm și comportamentul pe care trebuie să-l adoptăm într-o astfel de situație.
  Informează-te din surse sigure și urmărește informațiile transmise de autorități! Pentru reguli de comportare în caz de cutremul accesează cu încredere https://fiipregatit.ro/ghid/cutremur/”, a transmis ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!