spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe suplimentează bugetul pentru proiectul tehnic al lucrărilor la Casa de Cultură

  Se suplimentează bugetul pentru proiectul tehnic al lucrărilor la Casa de Cultură

  Se lucrează la proiectul tehnic pentru Casa de Cultură din Târgu Jiu. Este nevoie de lucrări suplimentare și a fost suplimentat bugetul pentru lucrările de care este nevoie la imobil.

  Se lucrează la refacerea proiectului tehnic. Este de așteptat ca modificările să fie finalizate în perioada următoare, astfel încât să se treacă la execuția lucrărilor. Firma care a câștigat contractul este aceeași care a construit și Bazinul de înot acoperit, din Târgu Jiu. Compania Națională de Investiții este finanțatorul lucrărilor cu un buget de aproape 4 milioane de euro.

  Lucrările de execuție vor dura 14 luni. Acestea prevăd o sală de spectacole cu 600 de locuri, care dispune de aparatura și logistica necesare pentru organizarea de evenimente culturale de amploare. Va mai fi amenajată o sală de spectacole și alte evenimente pentru tineri și mai multe săli pentru repetiții (dansuri, balet etc). Vor mai exista: bibliotecă, cineclub, săli de expoziții, precum și alte spații dedicate unor activități culturale. Este vorba de spații a căror suprafață totală este de 3.926 de metri pătrați, pe mai multe niveluri – subsol, parter și două etaje.

  Lucrările constau în reabilitarea integrală a clădirii și spațiilor interioare, respectiv tâmplăria interioară și exterioară, pardoselile, tavanele, tencuieli, zugrăveli, pereții de compartimentare, toate dotările, inclusiv mobilierul și scaunele din sala de spectacole, sistemele audio-video, sonorizare, proiecții cinema. Se vor reface toate instalațiile electrice, sanitare, de încălzire, ventilare-climatizare, inclusiv surse alternative de energie – pompe de căldură. De asemenea, se vor realiza toate instalațiile și dotările pentru securitate la incendiu, pentru monitorizare și supraveghere video. Se va realiza și izolarea termică a clădirii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: