spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateȘefi ai CJ Gorj și Dolj, la minister, pentru revizuirea ghidurilor PTJ

  Șefi ai CJ Gorj și Dolj, la minister, pentru revizuirea ghidurilor PTJ

  Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu și vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Mihail-Adrian Neațu-Breciugă, au avut, luni, întâlniri de lucru cu Reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE). Tema a fost revizuirea ghidurilor solicitatului pe Programul Tranziție Justă.

  Reprezentanții Autorității de Management pentru Programul Tranziție Justă (AM PTJ) și secretarul de stat coordonator din cadrul MIPE, Andreea Anamaria Naggar, participă în aceste zile la o serie de întâlniri cu reprezentanții tehnici ai grupurilor teritoriale și cu factorii de decizie de la nivelul consiliilor județene Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș, în vederea revizuirii ghidurilor solicitantului care vor reglementa condițiile de acordare a finanțărilor pentru IMM-uri în cadrul Programului Tranziție Justă.

  În cadrul reuniunilor de luni cu reprezentanții județelor Gorj și Dolj s-a discutat modul în care urmează să fie reflectat specificul PTJ în cadru formei revizuite a ghidului solicitantului, comentariile primite în urma consultării publice, precum și prevederile OUG nr. 23/2023 privind instituirea unor măsuri de simplificare și digitalizare pentru gestionarea fondurilor europene aferente Politicii de Coeziune 2021-2027. 

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: