spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateServicii de pază pentru centrele DGASPC

  Servicii de pază pentru centrele DGASPC

  Centrele din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj vor beneficia de servicii de pază, care sunt scoase la licitație. Este vorba de un acord cadru cu o durată de 12 luni, care va presupune prestarea de servicii de pază, monitorizare și intervenție cu echipaje mobile și monitorizare a sistemelor de alarmă și intervenție cu echipaje mobile.

  Acordul cadru va fi încheiat începând din luna aprilie. Bugetul este de peste 750.000 de lei.

  „Valoare estimată maximă acord cadru – 12 luni. Prestare servicii de pază, monitorizare și intervenție cu echipaje mobile și/sau monitorizare a sistemelor de alarmă și intervenție cu echipaje mobile – 750.081,60 lei fără TVA- pentru cantitate estimată maximă aferentă de 36588 ore + 12 luni monitorizare. Valoare estimată minimă acord cadru: Prestare servicii de pază, monitorizare și intervenție cu echipaje mobile și/sau monitorizare a sistemelor de alarmă și intervenție cu echipaje mobile – 502.250,80 lei fără TVA- pentru cantitate estimată aferentă de 24.500 ore + 8 luni monitorizare. Valoare estimată cel mai mare contract subsecvent – 8 luni. Prestare servicii de pază, monitorizare și intervenție cu echipaje mobile și/sau monitorizare a sistemelor de alarmă și intervenție cu echipaje mobile – 502.250,80 lei, fără TVA- pentru cantitate estimată aferentă de 24.500 ore + 8 luni monitorizare. Valoare estimată cel mai mic contract subsecvent – 2 luni – Prestare servicii de pază, monitorizare și intervenție cu echipaje mobile și/sau monitorizare a sistemelor de alarmă și intervenție cu echipaje mobile: 125.052,24 lei fără TVA- pentru cantitate estimată aferentă de 6100 ore + 2 luni monitorizare”, conform Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

  Termenul limită de înscriere la licitație este 10 aprilie 2023.

  Serviciile de pază vor fi prestate la trei centre de asistență de la Târgu Jiu, sediul administrativ al DGASPC Gorj, precum și la alte trei centre de asistență de la Târgu-Cărbunești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!