spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateServicii sanitare veterinare pentru 7 comune din Gorj

  Servicii sanitare veterinare pentru 7 comune din Gorj

  Alte șapte localități din județul Gorj vor beneficia de servicii sanitare veterinare. Sunt ultimele localități din județ care nu au, în momentul de față, servicii sanitar-veterinare, cum este cazul celor 63 de circumscripții de la nivelul județului Gorj.

  Astfel, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj scoate la licitație  serviciile sanitare veterinare la circumscripțiile sanitare veterinare următoare: CSV Brănești, CSV Crușeț, CSV Polovragi, CSV Săcelu, CSV Scoarța, CSV Vladimir, CSV Urdari. Data limită pentru depunerea ofertelor este 28 noiembrie, iar pe 29 noiembrie Comisia de specialitate, din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, va proceda la deschiderea acestora. Agenții economici sau medicii veterinari interesați pot depune oferte pentru circumscripțiile amintite la sediul DSVSA Gorj.

  Prin concesionarea cabinetelor la nivelul celor 7 circimscripții din județul Gorj, fermierii vor putea beneficia de servicii sanitare veterinare pentru animalele pe care le dețin în gospodării. Tot medicii veterinari vor derula campaniile de vaccinare, monitorizarea animalelor; vor acționa și pentru a preveni răspândirea bolilor și altele.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: