spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO a alocat peste 3 milioane de lei pentru dotarea formațiilor de...

  CEO a alocat peste 3 milioane de lei pentru dotarea formațiilor de lucru din cariere

  Complexul Energetic Oltenia a alocat suma de peste 3 milioane de lei pentru dotarea formațiilor de lucru cu materialele necesare. Este vorba de două contracte de achiziție.

  Primul vizează achiziția de uleiuri minerale lubrifiante și agenți lubrifianți. Valoarea este de peste 2 milioane de lei, iar achiziția este programată în prima decadă a lunii ianuarie 2023. Produsele sunt necesare pentru asigurarea bazei materiale necesară formaţiilor de lucru din cadrul subunităţilor miniere, în vederea realizării reviziilor şi reparaţiilor planificate. Contractul va fi împărțit în 7 loturi.

  Al doilea contract propune achiziția în perioada următoare de unsori minerale, respectiv vaselină, folosită pentru buna funcționare a organelor de mașini componente ale utilajelor folosite în carierele miniere. Bugetul pentru cumpărarea materialelor respective este de aproape un milion de lei. Formațiile de lucru pentru reparații asigură intervențiile la cerere, în cazul apariției unor avarii, sau efectuează reparațiile programate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: