spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateȘi-a anunțat intenția de a participa la concursul de ocupare a funcției...

  Și-a anunțat intenția de a participa la concursul de ocupare a funcției de director al Ambulanței Gorj

  Traian Claudiu Constantinescu, actualul director interimar al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, a declarat, la emisiunea „Dialog deschis“ de la Gorj Tv, că va participa la concursul pentru ocuparea postului de director care va fi organizat de  Ministerul Sănătății.

  Acesta a spus că examenul va avea loc în toamna acestui an: „Concursul va fi organizat la începutul acestei toamne. Se depune proiectul de management și se va susține la București proba scrisă și proiectul. Intenționez să particip. Nu este stabilită data, dar modalitatea de desfășurare a fost publicată. Examenul va consta în rezolvarea unor teste grilă.

  Nu s-a stabilit cu exactitate data. Probabil că va fi la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie. Examenul va fi organizat la nivelul tuturor serviciilor județene de la nivel național“.

  Instalat director după cazul Dobrin

  Traian Claudiu Constantinescu a fost numit director interimar la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj în luna aprilie a acestui an, după ce mandatul lui Constantin Mitroi nu a mai fost prelungit, ca urmare a scandalului produs de decesul lui Adrian Dobrin, şeful Serviciului de Control din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, care a fost transportat cu o ambulanță la un spital din București, deoarece se afla într-o stare gravă din cauza infecției cu noul coronavirus, dar ventilatorul din autospecială care îi asigura respirația s-a defectat în dreptul localității Rm. Vâlcea. Adrian Dobrin a fost dus la spitalul din Rm. Vâlcea, unde a decedat ulterior.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: