spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateSlujbă susținută de un preot din Târgu Jiu în curtea casei sale

  Slujbă susținută de un preot din Târgu Jiu în curtea casei sale

  Preotul Cosmin Barza, din Târgu Jiu, a ținut slujba de duminică la el acasă, după ce pe ușa bisericii „Sfânta Varvara“, din cartierul Primăverii, acolo unde slujea, a fost pus lacătul, deoarece Mitropolia Olteniei a încercat să aducă alți preoți. Protoieria Târgu Jiu este în proces cu preotul, care este susținut de localnici.

  Preotul Cosmin Barza nu a putut intra în biserică, deoarece yala a fost înlocuită, iar, în plus, enoriașii au sigilat ușa pentru a împiedica un alt preot să vină la biserică.
  Enoriașii îl susțin pe părintele Cosmin Barza și nu acceptă un alt preot. „Are har și ne-am obișnuit cu el. De zece ani slujește părintele și nu este normal să îl înlăture“, a spus un enoriaș.

  „Oamenii au simțit că le ofer hrana cea bună“

  Preotul Cosmin Barza a spus că preocuparea sa principală este față de enoriași: „Grija mea e față de sufletele acestea pe care le-au rătăcit. Eu din biserica mea nu am ieșit, oamenii au simțit că le ofer hrana cea bună, iar acum ajung să le spună oamenilor că sunt schismatic, că fac tulburare. Păi eu fac tulburare?”, a precizat părintele pentru Pro Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: