spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicDumitru Pîrvulescu: „Nu cred că veniturile vor fi afectate la nivelul CEO”

  Dumitru Pîrvulescu: „Nu cred că veniturile vor fi afectate la nivelul CEO”

  Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia (CEO) susține că veniturile angajaților nu trebuie să fie afectate. Dumitru Pîrvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, este cel care a făcut afirmația, pe motiv că există un Cotract Colectiv de Muncă, iar Complexul e pe profit.

  Liderul de sindicat a precizat că toate bonsurile și sporurile sunt reglementate de Contractul Colectiv de Muncă. Prin urmare, înțelegerea celor două părți trebuie să fie respectată, indiferent de măsurile de austeritate, potrivit acestuia. În plus, compania energetică este pe profit. Se estimează profit și pentru 2023. Așadar, pot fi acordate bonusuri. În cel mai rău caz, Dumitru Pîrvulescu susține că administrația Complexului Energetic Oltenia ar trebui să propună un Memorandum pentru exceptarea CEO de la aplicarea măsurilor de austeritate. În cazul în care vor fi tăieri de venituri pentru mineri și energeticieni, atunci s-ar putea ajunge la proteste și chiar la declanșarea grevei generale la nivelul Complexului Energetic Oltenia.

  „Nu cred că veniturile vor fi afectate la nivelul Complexului Energetic Oltenia. Vom încasa toate drepturile conform Contractului Colectiv de Muncă. Aceasta este opinia mea. Vedem ce face administrația.”, a declarat Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: