spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateSocietatea care va opera grupul energetic pe gaze de la Ișalnița, înregistrată...

  Societatea care va opera grupul energetic pe gaze de la Ișalnița, înregistrată la Registrul Comerțului

  Societatea care va opera grupul pe gaze de la Ișalnița, în care CEO este asociat cu Alro, a fost înregistrată la Registrul Comerțului.

  „Societatea anunţă investitorii şi publicul interesat că astăzi a primit dovada înmatriculării societăţii CCGT Power Işalniţa S.A., societate în care Alro S.A. deţine o participare de 40,1% (diferenţa de 59,9% fiind deţinută de Complexul Energetic Oltenia) şi care, în calitate de SPV (Special Purpose Vehicle) va dezvolta o capacitate de producţie de energie bazată pe gaz natural, cu o putere totală instalată de 850 de MW”, se arată în comunicatul Alro transmis Bursei de Valori București.

  Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia presupune închiderea treptată a grupurilor pe cărbune și construcția de parcuri fotovoltaice cu o capacitate de 735 MW și de centrale pe gaze, una la Turceni, de 475 MW și alta la Ișalnița, de 850 MW.

  Complexul Energetic Oltenia primeşte 895 de milioane de euro pentru realizarea acestor proiecte din Fondul de Modernizare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: