În Parcul Coloanei fără Sfârșit va avea loc primul spectacol aerian format din peste 50 de drone “dansând” în sincron. Evenimentul organizat de Primăria Târgu Jiu pe 20 august 2021, va putea fi văzut si aplaudat la scena deschisă de târgujienii care vor lua parte la un moment unic ce poate fi  demn de Cartea Recordurilor: tehnologia EVSKY și măreția operei lui Constantin Brâncuși, surprinse într-un spectacol memorabil în Romania.

În timpul show-ului, dronele vor crea un joc spectaculos de lumini si culori, pe cea mai mare scena din lume, cerul, într-o perfectă concordanță cu o coloana sonoră impresionantă. „Suntem una dintre puținele companii din lume și prima din România cu resurse, expertiză și viziune pentru a furniza un astfel de spectacol și sunt extrem de încântat și fericit să oficializam lansarea EVSKY SHOW în orașul meu natal, Tg-Jiu. Spectacolele de lumini cu drone care zboară autonom adaugă un element unic evenimentelor, iar astfel surprindem de fiecare data publicul și cel mai important, am creat un produs care aduce o amintire de durata și creează emoție în sufletele oamenilor” a declarat  Mădălin Preda Co-Fondator & Creative Director EVSKY SHOW.

Spectacolul va dura aproximativ 10 minute, timp în care dronele care nu cântăresc mai mult de 500 de grame vor crea un spectacol pe cer.  “O să fie un dans de lumini. La sfârșit o să aveți o surpriză foarte plăcută pentru că va fi ceva pe placul Gorj. Întreg jocul de pe cer o să fie corelat cu o muzică în fundal care are rolul de a captiva publicul”, a mai transmis Preda.

În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și spectacolul de muzică “Clasic la puterea a treia”, penultimul eveniment din acest an, organizat de municipalitate. “Este un proiect pilot. Momentul propriu zis este programat pentru ora 21.00. Acest eveniment nu a fost programat pe agenda inițială și a fost completat astfel programul inițial. Este o noutate pentru Municipiul Târgu Jiu și sperăm să aibă priză la public”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.