spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSpitalele din Gorj controlate. Se verifică contractele încheiate

  Spitalele din Gorj controlate. Se verifică contractele încheiate

  Controale în spitalele din Gorj. Prefectul județului Marcel Iacobescu susține că o comisie mixtă va verifica, în perioada următoare, unitățile medicale. Se urmăresc, în special, contractele încheiate pentru furnizarea oxigenului dar și stocurile de medicamente.

  Prima vizită va fi făcută la spitalul din Târgu Cărbunești. Acolo au fost probleme cu asigurarea oxigenului, contractul cu vechiul furnizorul expirând. „Spitalul a avut contract pentru furnizarea de oxigen până la finalul anului trecut. Va fi verificat modul în care s-au întocmit noile contracte pentru furnizarea de oxigen, asta în toate spitalele. Este clar că vor avea o nevoie imperioasă de oxigen în perioada următoare”, a transmis prefectul Marcel Iacobescu, la un post de radio local.

  Cum medicamentele sunt o problemă, comisia va face verificări și în acest caz. „Le-am recomandat să solicite aprovizionarea de medicamente pe mai multe căi, să se folosească și de ISU, și de relația dumnealor directă cu Ministerul.  Puțin, câte puțin, să fie asigurate medicamentele de care este nevoie. Vom vedea după control ce stocuri de medicamente sunt. Comisia mixtă care va merge în spital are mai multe obiective, sunt două pagini de obiective pe care trebuie să le urmărească: paturi ATI, prize de oxigen, tot ce este nevoie să intrăm pregătiți în valul 5”, a mai transmis prefectul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: