spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateVeste excelentă: spital nou la Târgu Jiu

  Veste excelentă: spital nou la Târgu Jiu

  Vești bune pentru gorjeni, se va semna contractul de finanțare pentru construirea noului spital promis de conducerea social democrată, în Gorj. Este vorba despre o unitate ce va fi ridicată pe strada Progresului din Târgu Jiu. Președintele organizației județene, deputatul  Mihai Weber, susține că noua construcție va dispune de 9 etaje și un heliport.

  Investiția este finanțată prin Banca Europeană de Investiții, proiectul de la Târgu Jiu fiind pe locul 5 în clasamentul proiectelor depuse pe acest segment.

  „Acel spital pentru care există indicatorii economici făcuți, pentru care există proiect cu fluxurile și tot ceea ce înseamnă investiție plus dotări, care se ridică la peste 150 de milioane de euro, cu siguranță, se va construi și, în perioada următoare, cred că e vorba de câteva săptămâni maxim, se va semna contractul de finanțare pentru această locație. Vorbim de un spital P+9, cu heliport deasupra, pentru care inclusiv de la Aviație s-a luat aviz. Sunt toate avizele necesare. Este un proiect model în țară, pe care și ministrul Sănătății și președintele partidului (președintele PSD, Marcel Ciolacu, n.n.) l-au apreciat ca și flux, ca și costuri, pentru că la nivel de țară sunt mai multe propuneri de spitale.”, a precizat parlamentarul social-democrat.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: