spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateSpitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează medici cardiologi

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează medici cardiologi

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează, prin contract de muncă cu timp parțial, medici rezidenți anul V și anul VI, medici specialiști și medici primari în specialitatea cardiologie, pentru asigurarea liniei de gardă Cardiologie.

  „Unitatea medicală oferă tariful de gardă prevăzut de legislația în vigoare și decontarea transportului. De asemenea, prin hotărârea Comitetului Director, medicii vor avea asigurată masa pe perioada orelor de gardă.
  Conducerea unității poartă în continuare discuții cu medicii cardiologi din Spital, dar și cu specialiști din județ pentru a îi convinge să încheie contracte de muncă cu timp parțial pentru linia de gardă.
  Au fost transmise adrese de sprijin către unitățile medicale din Oltenia și numai“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Unitatea medicală este într-o situație dificilă după ce doi medici cardiologi s-au pensionat, iar alți doi au renunțat la gărzi din cauza faptului că erau prea solicitați.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: