spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateStagiu de practică Internațională- Colegiul Tehnic Nr.2, Tg-Jiu

  Stagiu de practică Internațională- Colegiul Tehnic Nr.2, Tg-Jiu

  Colegiul Tehnic Nr.2, Tg- Jiu se adaptează cu pași siguri revenirii la normalitate, inițiind desfășurarea proiectelor internaționale Erasmus+, care fac cinste școlii noastre de peste 5 ani de zile. La momentul actual lucrurile încep sa se așeze în matca loc, în sensul că a început derularea  stagiilor de practică internațională pentru clasa profesională,  primele clase antrenate fiind alcătuite din elevi de la clasele III B și II C, specializarea Mecanic- Auto.

  Aceste stagii de practică se desfășoară  chiar acum la momentul actual în minunata Polonia, în orașul Wroclaw, fiind o oportunitate imensă din punct de vedere educațional, ca specializare, dar și legat de componenta interculturală, fiind un schimb de experiență care antrenează competențe diverse, atât de necesare pe piața muncii, dar și în comunitate, sau la examene.

  Șansele pe care colegiul nostru le oferă elevilor săi sunt variate, practica internațională Erasmus+ însumând și alte specializări, precum Protecția Mediului, dar și în domeniul turism și servicii,  specializarea de chelner- ospătar, bucătar. Atât clasele de liceu, cât și cele de profesională sunt parte a proiectelor Erasmus +, care la Colegiul Tehnic Nr.2 sunt o tradiție, dovedind seriozitate, implicare, competență și performanță.

  Pentru anul școlar 2021- 2022, oferta noastră educațională este una diversă, pornind de la clase de liceu pe specializările Protecția Mediului și Electronică- Automatizări, de profesională și învățământ dual cu specializări precum mecanic auto, tinichigiu, bucatar, chelner- ospătar și, postliceala care facilitează un învățământ gratuit, specializări de farmacie și birotică. Învățământul trebuie să fie și unul dedicat meseriilor, celor mai buni specialiști care se pot forma într-un ambient care dispune de cabinete și laboratoare de specialitate, de internat, cantină, sală de sport și, cel mai important, nelipsitele proiecte.

  Proiectele internaționale Erasmus+, precum și cele Comenius, Twinning, Gruding sunt cele care au adus Colegiului Tehnic Nr.2 titlul de ȘCOALĂ EUROPEANĂ de 4 ori, iar acest lucru se traduce prin implicare, rezultate, calitate, performanță în domeniu, implicând și titulatura de școală care practică un învățământ incluziv.

  Pentru că suntem interesati de reușită, implementăm la ora actuala și proiectul Rose de pregătire remedială. Așadar, propunem un învățământ care să corespunda nevoilor elevilor, unul flexibil, în care fiecare se poate regăsi.

  Fii elev CT2,   alege-ti viitorul alături de noi, prinde aripi cu noi și vei învăța ce înseamnă reușită! Alege ÎNȚELEPT Colegiul Tehnic Nr.2! Alege șansa de a fi tu însuți într-o colegiu care se adaptează nevoilor elevilor și învățării acestora.

  Îți urăm de pe acum…Bine ai venit alături de noi la CT2! Pagina de facebook a colegiului este o carte de vizită.

  Director Bîzocu  Codruța,
  Prof. Diaconița Cristina
  Coordonator Erasmus, Voicu Manuela

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: