spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateStart lucrări prin PNRR la entități din subordinea CJ Gorj 

  Start lucrări prin PNRR la entități din subordinea CJ Gorj 

  Încep lucrările la investițiile finanțate prin PNRR. Consiliul Județean Gorj a depus mai multe proiecte, investițiile din fonduri europene acoperind domenii esențiale precum sănătate și protecție socială. 

  Spitalul Județean de Urgențe Târgu Jiu, locația de pe strada Progresului, este primul șantier ce se va deschide luna viitoare.

  “Pe PNRR avem două proiecte aprobate și contractele de finanțare semnate. Pentru Spitalul Județean de Urgențe Târgu Jiu, locația 700, avem proiectul tehnic predat de cel care a câștigat licitația. Vom lua autorizație de construire și vrem să emitem ordin de începere a lucrării cu data de 26 iulie. Pentru Spitalul Dobrița sunt trei oferte depuse. Se analizează documentația depusă, sperăm ca în maxim trei săptămâni de zile să avem desemnat un câștigător. Sperăm ca în luna august să intre în reabilitare energetică și această unitate medicală, așa cum a fost depus proiectul în PNRR”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

  Există, de asemenea, două proiecte semnate pentru DGASPC, pentru reabilitare și eficiență energetică a sediului central și a căminului de bătrâni de la Suseni. Pentru acestea se așteaptă documentele de la proiectant, urmând etapa de demarare a licitației.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: