spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateStație de taxi, în locul unui loc de joacă dezafectat

  Stație de taxi, în locul unui loc de joacă dezafectat

  Un loc de joacă din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, care nu mai era funcțional de mai mult timp, a dispărut, pentru a face loc unei stații de taxi.

  „Locul de joacă nu mai exista de șapte ani, pentru că nu mai avea echipamente. Acolo am obținut autorizația de construire pentru o stație taxi pentru a scoate taxiurile care stau în dreptul Pieței Centrale până în semafor, care fi duse în această alveolă, ceea ce va duce la fluidizarea circulației. Acest lucru s-a întâmplat pe bulevardul Constantin Brâncuși și se circulă mult mai bine în momentul de față. Este mult mai bine și pentru taximetriști, dar și pentru cetățeni.

  Vor fi ceva nemulțumiri din partea cetățenilor, pentru că așa se întâmplă atunci când este o schimbare“, a spus Ionuț Jilăveanu, director adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

  Unii cetățeni din zonă sunt nemulțumiți că stația de taxi este prea apropiată de bloc: „Ne-a demolat părculețul din fața blocului ca să facă stație de taxi, ca să nu mai zic că este până în scara blocului. Nicăieri în Tg.- Jiu nu am văzut să fie stația de taxi la balconul apartamentului, cum se face acum la Piața Centrală“.

  19 locuri de joacă vor fi modernizate

  Reprezentantul Primăriei Târgu Jiu a spus că anul viitor vor fi modernizate 19 locuri de joacă: „Avem foarte multe locuri de joacă. Avem 90 de locuri de joacă. Am finalizat o documentație DALI pentru modernizarea a 19 locuri de joacă care va avea loc anul viitor.  Încercăm o schimbare în sensul că am folosit pentru paviment pavele din cauciuc, dar vom încerca turnarea continuă din cauciuc, pentru că nu se mai pot fi scoase“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: