spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateSubprefect: „Nu vreau să văd cozi la magazine”

  Subprefect: „Nu vreau să văd cozi la magazine”

  Rata de infectare de la nivel județean crește de la o zi la alta. Autoritățile recunosc că sunt depășite de situație și că decizia de a se vaccina aparține fiecărui cetățean, indiferent de mesajele transmise. Subprefectul Marcel Iacobescu susține că a cerut managerilor de magazine să nu restricționeze accesul consumatorilor pentru a evita aglomerație la ușile magazinelor.

  Dacă în primul val cozile de la magazine au creat panică printre populație, de această dată autoritățile încearcă o altă abordare. Cu 21 de localități în scenariul roșu, subprefectul de Gorj spune că a cerut expres ca populația să fie lăsată să își facă aprovizionarea.

  „Avem un boom în privința infectărilor. Am văzut oameni care nu poartă mască. Este îngrijorător! Suntem în plin val patru și trebuie să facem totul pentru a ne proteja. Am avut discuții cu managerii marilor lanțuri de magazine din oraș. Le-am solicitat să fie atenți, să ceară clienților să poarte masca. Am încercat să privim lucrurile altfel. De regulă, când se introduc restricții, se reduce numărul de persoane care au acces la cumpărături și se creează cozi la magazine, la ușă, în parcare. Eu aș vrea ca aceste cozi, aceste ciorchine de oameni să nu mai existe. Prefer să fie dispersați printre rafturi decât să fie strânși grămadă la uși pentru că acolo se transmite virusul mai ușor”, susține subprefectul cu atribuții de prefect Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: