spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateTablete și laptopuri prin Programul „Rabla pentru electrocasnice”

  Tablete și laptopuri prin Programul „Rabla pentru electrocasnice”

  Programul Rabla pentru electrocasnice va putea fi accesat de către gorjeni din luna aprilie. Gama produselor pe care cetățenii le vor putea achiziționa s-a extins. Vor putea fi cumpărate inclusiv tablete și laptopuri.

  Anul trecut platforma a fost blocată încă din prima zi de înscrieri. Autoritățile anunțau la vremea aceea posibile fraude. Acum, oficialii dau asigurări cu nu se vor repeta greșelile. 40 de milioane de lei a fost bugetul alocat, anul trecut, programului Rabla pentru electrocasnice.

  „Programul va fi reluat în aproximativ o lună de zile, după aprobarea bugetului instituției. Programul va fi practic reluat de la zero pentru că nu s-a întâmplat nimic concret, nu au fost înregistrate cererile și programul pleacă de la zero, minim cu bugetul de anul trecut, cu sistemul informatic verificat cu ajutorul colegilor de la STS. Orizontul de timp real este undeva în a doua parte a lunii aprilie” ministrul Mediului, Tánczos Barna.

  Ce putem achiziționa

  Cei care se înscriu în program primesc un voucher pentru achiziția de electrocasnice noi. Pentru o mașina de spălat rufe, de exemplu, voucherul ajunge la 300 de lei, iar pentru televizoare, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat și frigidere, 400 de lei. Noutatea contă în faptul că vor exista vouchere pentru laptopuri, în valoare de 500 de lei și pentru tablete, 300 de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!