spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateReprezentanții Prefecturii, primiți cu ostilitate de conducerea Ambulanței Gorj. „Ați fost trimiși...

  Reprezentanții Prefecturii, primiți cu ostilitate de conducerea Ambulanței Gorj. „Ați fost trimiși politic“

  Corpul de Control al Prefectului județului Gorj a fost primit cu ostilitate de conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, în ancheta declanșată cu privire la decesul lui Adrian Dobrin, fostul șef din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. „Au fost întâmpinați cu puțină ostilitate, iar această situație mi se pare nelalocul ei. Aceste controale nu sunt trimise politic. Omul acela care a murit nu a avut probleme politice. Dacă decesul  a fost unul politic, atunci ne dom demisia și plecăm toți în altă țară. A fost o ostilitate din partea celor anchetați“, a declarat Corneliu Răducan Morega, prefectul județului Gorj.

  Potrivit unor surse, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, i-a reproșat reprezentantului Corpului de Control că fost trimis politic.

  Nu există un termen limită pentru finalizarea raportului

  Prefectul a mai spus că nu a impus un termen limită de finalizare a raportului: „L-am rugat pe domnul de la Corpul de control al Prefecturii să facă o anchetă temeinică, fără grabă și bine argumentată, mai ales că acel rezultat va fi făcut public. Nu știu când va fi gata. Eu nu vreau să-i impun un termen limită“.

  Controlul a fost declanșat ca urmare a decesului lui Adrian Dobrin, care a fost transportat către  un spital din București cu o ambulanță care s-a defectat pe drum, în privința sistemului electric, iar ventilatorul care îi asigura oxigenul nu a mai putut funcționa.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: