spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateTânărul pilot care a adunat gunoaiele din Dealul Târgului

  Tânărul pilot care a adunat gunoaiele din Dealul Târgului

  Un tânăr din municipiul Târgu Jiu, pilot în Armata Română, a reușit să curețe de gunoaie Dealul Târgului, un loc de unde se poate admira de la înălțime tot municipiul Târgu Jiu. Daniel Ularu a constatat că locul este plind de deșeuri, iar autoritățile nu au luat măsuri pentru a-i sancționa pe vinovați și de igienizare. Acesta, alături de prieteni, a desfășurat o acțiune de strângere a deșeurilor și a curățit locul: „Am reușit împreună cu Eduard Bunicelea, Răzvan Petre Iordache și Arsenie Fabian, să strângem mare parte din gunoaiele de pe platou. Spre surprinderea noastră s-au alăturat și două femei din zonă.

  Am vorbit și cu domnul Pătrașcu de la Polaris. Să sperăm că până mâine se rezolvă și problema celor 12 saci!

  Am avut promisiunea că mâine și poimâine oamenii din zonă o să vină să adune gunoaiele și din alte zone de pe deal. ÎN LOCUL ACELA ÎNCĂ MAI SUNT GUNOAIE, nu am putut sa luăm chiar tot, aparent am subestimat situația.

  Să sperăm că în zonă se poate instala măcar un coș de gunoi, pentru a preveni aruncarea gunoaielor pe jos!

  Mă bucură faptul că în urma postării mele, cei ce au aruncat deșeurile de șantier + gunoaiele în saci duse special acolo au luat între timp gunoiul de acolo!“, este mesajul postat de tânărul pilot pe pagina sa de Facebook.

  Amenzi aplicate de polițiștii locali

  La scurt timp ce zona a fost igienizată, polițiștii locali au desfășurat în timpul nopții o acțiune de verificare în zona «Dealul Târgului». Au fost depistate mai multe persoane care nu își justificau prezența în acel loc. „Precizăm faptul că, în cursul zilei de 15.01.2021, întreaga zonă a fost salubrizată corespunzător, iar în urma acțiunii desfășurate am constatat prezența altor deșeuri aruncate.

  Au fost întocmite cinci procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Totodată, vă informăm că zona menționată va fi atent monitorizată, în scopul prevenirii abandonării deșeurilor de orice fel“, a transmis conducerea Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: