spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârg de adopții de animale, la Târgu Jiu

  Târg de adopții de animale, la Târgu Jiu

  Vești bune pentru cei care caută un prieten necuvântător. Autoritățile gorjene au în plan să organizeze un târg de adopții prin care să dea o nouă șansă animalelor abandonate. Evenimentul urmează să aibă loc în luna martie, în colaborare cu o asociație privată din Târgu Jiu.

  Direcția de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj alături de Asociația „Pro Animals” Târgu Jiu au în plan să demareze o serie de activități cu privire la abandonarea, sterilizarea, microciparea, dar și adopția animalelor.
  “Am avut o colaborare foarte bună cu această asociație ce se ocupă de animalele fără stăpân din județul Gorj, și, împreună, dorim să facem o campanie la sfârșitul lunii martie prin care să explicăm oamenilor ce înseamnă sterilizarea animalelor. Totodată, vrem să facem un târg de adopție. Cred că nu s-a mai făcut niciodată așa ceva în județul Gorj. Cei care participă la acest târg vor avea posibilitatea să adopte un animal. Sperăm să reușim să facem acest târg și să le arătăm oamenilor că și animalele merită să aibă o șansă”, a transmis Luis Popa.
  Problema animalelor fără stăpân este una majoră, în special în cele două Municipii din județul Gorj. Nu există o cifră oficială a animalelor aflate în grija statului însă padocurile sunt ocupate la capacitate maximă. “Avem padocuri suprasolicitate. Aceste lucruri depind foarte mult de administrațiile publice locale. Noi căutăm soluții care să vină în sprijinul animalelor. Ne dorim condiții mai bune și, de ce nu, o casă pentru fiecare animăluț găsit pe stradă”, a mai transmis directorul Direcției de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!