spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârgujian implicat în teribilul carambol din Ungaria. „Mulțumesc Dumnezeule mare că sunt...

  Târgujian implicat în teribilul carambol din Ungaria. „Mulțumesc Dumnezeule mare că sunt bine“

  Un șofer de TIR din municipiul Târgu Jiu a fost implicat în teribilul accident de pe Autostrada M 1 din Ungaria, în care 42 de camioane și autovehicule s-au ciocnit din cauza unei furtuni de praf, iar, în urma impactului, 19 autovehicule au fost cuprinse de flăcări.

  Florin Rotaru a reușit să scape cu viață din teribilul accident și a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook și mai multe fotografii de la locul accidentului. „Mulțumesc Dumnezeule mare că sunt bine. Duminică binecuvântată tuturor și drumuri bune!!!”, este mesajul gorjeanului implicat în accidentul de pe autostrada M 1.
  Acesta a lucrat ca taximetrist, iar acum activează ca șofer de TIR.

  Foto: facebook.com/rotaru.florin.311
  Cinci români au fost implicați în accident

  Conform Ministerului Afacerilor Externe, mai întâi s-a anunțată că trei, apoi că cinci persoane cu cetăţenie română au fost implicate în accidentul din Ungaria, două dintre victime fiind spitalizate. Unul dintre români a fost externat, iar cel de-al doilea este încă sub supravegherea medicilor. „Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că Ambasada României la Budapesta a fost contactată prin intermediul numărului de telefon de urgență al misiunii diplomatice de către alți doi cetățeni români implicați în accidentul rutier produs pe autostrada M1 din Ungaria, între localitățile Tatabanya și Budapesta. Astfel, potrivit datelor obținute până la acest moment, în total cinci cetățeni români, dintre care unul cu dublă cetățenie, au fost implicați în gravul accident de circulație. Dintre aceștia, doi au fost spitalizați, unul dintre cetățenii români spitalizați fiind deja externat și deplasandu-se în România. Celălalt cetățean român internat primește, în continuare, îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. De asemenea, persoanele în cauză au solicitat sprijinul ambasadei, pentru recuperarea bunurilor din autoturismele avariate, aflate în custodia autorităților ungare.
  În ceea ce privește persoana decedată în urma accidentului, MAE informează că autoritățile ungare au precizat că aceasta nu este cetățean român.
  Ambasada României la Budapesta continuă dialogul cu autoritățile locale și cu familiile cetățenilor români, fiind pregătită să acorde asistență consulară conform competențelor legale“, se arată într-un comunicat al MAE.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: