spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateTârgujianul Laurențiu Pădureanu, unul dintre cei buni studenți ai Facultății Inginerie Aerospațială...

  Târgujianul Laurențiu Pădureanu, unul dintre cei buni studenți ai Facultății Inginerie Aerospațială de la UP București

  Târgujianul Laurențiu Pădureanul, care a absolvit în 2013 Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” care mai apoi și a fost admis la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnice București, este unul dintre cei mai buni studenți de aici. De-a lungul anilor, Laurențiu Pădureanu a obținut premii importante la concursuri. De exemplu, în 2014, în timp ce era student în anul II, târgujianul a obținut premiul I la un concurs studențesc de mecanică, iar în 2015, la faza națională a aceluiași concurs, Laurențiu Pădureanu a obținut mențiune.

  Grație acestor rezultate, numele lui Laurențiu Pădureanu apare pe broșura de prezentare a ofertei educaționale a UPB-Facultatea de Inginerie Aerospațială!

  laurentiu padureanu laurentiu padureanu2

  „Pe broșura de prezentare a Facultății de Inginerie Aerospațială de la UPB apare numele unui fost elev al Colegiului Național Ecaterina Tedoroiu Târgu-Jiu: Pădureanu Laurențiu. Acest elev a absolvit colegiul in 2013, a fost admis cu medie foarte mare la această facultate și apoi a confirmat prin rezultatele sale. Merită respect! Este unul dintre elevii cu care ne mândrim! Este crescut doar de mamă, la rândul ei , profesoară de fizică”, ne-a scris un fost dascăl de-al studentului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: