spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateTârgujienii îndemnați să contribuie la curățenia din cartiere

  Târgujienii îndemnați să contribuie la curățenia din cartiere

  Asociațiile de proprietari din Târgu Jiu, încurajate să se implice în întreținerea spațiilor verzi. Primele acțiuni au fost deja bifate, gospodarii de la oraș fiind văzuți cu ochi buni de cei care conduc urbea. Târgujienii sunt îndemnați să îi sprijine pe angajații autorității publice locale care au drept sarcină menținerea curățeniei în oraș.

  „Dragi prieteni ai Asociația de locatari nr 232, din zona Ciocârlau Artego, cartierul de locuințe sociale. Împreună cu mine, ca administrator al asociației și cu unii locatari, am dat startul campaniei de curățeniei de primăvară. Lucrările vor continua dacă vremea ne va lăsa pentru a putea finaliza vopsirea bordurilor și a pomilor din cartier”, a fost mesajul transmis de administratorul unei asociații de locatari din Târgu Jiu.

  Lucru normal

  Reacția din partea autorității locale nu a întârziat să apară. Primarul Marcel Romanescu i-a felicitat pe cei care au făcut treaba Primăriei, lansând invitația și altor asociații de proprietari să se implice.  „Primăvara este anotimpul curățeniei. Profităm de zilele tot mai calde și fiecare înfrumusețăm împrejurimile locuinței. Mă bucur să văd că cetățenii sunt responsabili și participă, alături de noi, la acțiunile de curățare. Nu mi-am dorit niciodată să fiu nevoit să impun respectarea reglementărilor care prevăd obligativitatea întreținerii spațiilor publice din jurul locuințelor și văd cu bucurie că sunt mulți târgujieni care fac, până la urmă, un lucru normal.

  Am început, de asemenea, reamenajarea cartierelor din municipiu și îmi doresc, de acum înainte, să fim foarte responsabili în ceea ce privește menținerea curățeniei și întreținerea spațiilor din jurul blocurilor. Sunt convins că odată ce cartierele vor căpăta un aspect nou, plăcut și îngrijit, noi, cetățenii, vom face tot posibilul să le menținem așa.

  Îl felicit pe domnul Mitea, administratorul Asociației 232, și vă asigur că voi promova toate asociațiile care se vor implica în astfel de acțiuni. Iată că se poate!”, a transmis edilul din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: