spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateTerenuri noi pentru micii sportivi din Târgu Jiu

  Terenuri noi pentru micii sportivi din Târgu Jiu

  Noi terenuri sportive, în Târgu Jiu. Autoritățile susțin că vor fi realizate două baze sportive ce vor fi folosite pentru antrenamentele juniorilor de la CSM. Investițiile vin în contextul în care, de anul viitor, numărul grupelor de fotbal din cadrul CSM Târgu Jiu va crește.

  “Amenajăm două noi baze sportive pentru fotbal: una la Preajba, în zona grădiniței de acolo, cealaltă la Bârsești. Sunt două terenuri de fotbal ce vor fi folosite de CSM pentru grupele D și E de juniori, de alte cluburi sportive din municipiu, dar și de copiii și cetățenii din zonă.

  Cele două baze se amenajează cu teren sintetic, vor beneficia de iluminat modern, sistem de drenaj și vor fi împrejmuite.

  În acest moment, CSM Târgu Jiu are 5 grupe la secția de fotbal, dar de anul viitor va avea 7. Având în vedere și numărul tot mai mare de entități sportive și de tineri interesați de sport, continuăm să investim în infrastructură și să creăm tot mai multe baze sportive la nivelul municipiului.

  Încurajăm sportul și creăm condiții în acest sens, îndrumăm copiii să practice disciplinele pe care le iubesc și le netezim drumul către performanță”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!