spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateToate locurile de joacă din Târgu Jiu, monitorizate video

  Toate locurile de joacă din Târgu Jiu, monitorizate video

  Primăria municipiului Târgu Jiu va monta camere video de supraveghere în toate locurile de joacă, pentru a reduce distrugerile care se înregistrează frecvent în aceste părculețe. 84 de locuri de joacă vor fi monitorizate video.

  ­„Avem în derulare un proiect care se va implementa în acest an de monitorizare a tuturor locurilor de joacă din municipiul Târgu Jiu. Vor fi 84 de locuri de joacă monitorizate video. Sperăm să se reducă semnificativ acest fenomen. Sper să înceapă să funcționeze din această vară. Cele mai mari probleme apar pe timpul verii. De obicei, tinerii se întâlnesc în aceste locuri și consumă alcool.

  Sunt nenumărate amenzi date de Poliția Locală pentru consum de băuturi alcoolice și tulburarea liniștii și ordinii publice“, a spus Ionuț Jilăveanu, directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

   

  Poliția Locală va procesa imaginile

   

  Poliția Locală Târgu Jiu se va ocupa de procesarea imaginilor video.

  Ionuț Jilăveanu a precizat că, în general, cei care vandalizează locurile de joacă sunt tineri teribiliști.

  Societatea Edilitara Public a prezentat o serie de fotografii cu distrugerile din locurile de joacă: balansoare și leagăne rupte, topogane sparte sau chiar incendiate. Costurile pentru repararea mobilierului sunt foarte mari.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: