spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateTot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să...

  Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

  Pe 15 Martie, ora 15, 15 minute de pauză în primăriile gorjene. Tot mai mulți edili acceptă provocarea primarului Robert Filip de a participa la acțiune de protest „15 minute de grevă generală. Gorjul vrea drum expres!”. Lansată la nivel național de un sucevean care vrea autostradă în Moldova, acțiunea are priză inclusiv la societățile comerciale din județ.

  Primarul Marcel Romanescu se alătură primarilor care vinerea viitoare va participa la  acțiunea „România vrea autostrăzi”. „Mă alătur demersului inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Lipsa infrastructurii rutiere este o problemă a întregii țări și, dacă o astfel de formă de protest ar putea determina factorii de decizie să ia măsuri, atunci nu voi sta deoparte. Sunt convins că mulți cetățeni ai municipiului Târgu Jiu mi se vor alătura și, în data de 15 martie, la ora 15:00, împreună vom atrage atenția Guvernului că România are nevoie de autostrăzi, iar Gorjul are nevoie de un drum expres”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Muncă de 15 minute, zilnic

  Primarul din Bustuchin se alătură și el demersului promovat la nivel național și crede face apel la parlamentarii de Gorj să susțină cauza protestului. “Îmbrățișez cu drag astfel de demersuri și la rândul meu sugerez tuturor cetățenilor să susțină ideea și împreună să dăm un avertisment Guvernului. Chiar dacă la acest moment mi-am conturat statutul de independent, somez public toți parlamentarii de Gorj să dea dovadă de interes nu de dezinteres! Au fost aleși să folosească timpul, nu să treacă prin timp!! 15 Martie, ora 15, 15 minute! Sincer cred că dacă un parlament ar muncii doar 15 minute pe zi pentru națiune, România ar cunoaște progresul”, a postat pe un site de socializare primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

  Pauză și la Bălești

  Și la Bălești, pe 15 martie, timp de 15 minute angajații primăriei vor suspenda activitatea. “Mă voi alătura acestui demers pentru că lipsa infrastructurii rutiere este o problemă la nivel de țară. Noi am rămas izolați din punct de vedere al infrastructurii rutiere. Avem nevoie de cel puțin un drum expres”, a declarat primarul din Bălești Mădălin Ungureanu.

  Drumul expres, proiect de suflet pentru Mihai Weber

  Deputatul de Gorj Mihai Weber care s-a zbătut ca acest drum să fie prins în Master Planul General de Transport crede că lucrarea va fi realizată cu sau fără un protest în acest sens. „Eu mă bucur că s-a trezit conștiința în mulți dintre gorjenii noștri să mi se alăture în acest demers pe care eu l-am inițiat în urmă cu 5 ani considerându-l ca o fiind singura alternativă a Gorjului. Acest drum este deja prins în buget. Indiferent de cei vor face unii sau alții, m-am identificat cu această investiție și am o bucurie imensă că această inițiativă a prins contur. Mă bucur de orice persoană care vine alături de mine pentru ca această investiție să se materializeze. Sper să nu trecem în partea cealaltă când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”, a declarat parlamentarul PSD Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: