spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateTrei rezervoare pentru apă montate în zona Rânca

  Trei rezervoare pentru apă montate în zona Rânca

  Problemele în alimentarea cu apă a unităților de cazare din zona Rânca ar putea fi remediate din această iarnă. Autoritățile din localitatea Novaci și operatorul de apă și canalizare, Aparegio, au montat trei rezervoare de apă, pentru a avea rezerve suficiente în perioadele în care stațiunea este plină de turiști.

  „Primăria orașului Novaci, împreună cu Operatorul Apă și Canal Novaci (Apa Regio) au reușit instalarea a trei bazine de stocare a apei potabile (fiecare de câte 70000 litri).
  Cu aceasta ocazie, țin să mulțumesc concesionarului din Rânca pentru bunăvoința și sprijinul acordate în rezolvarea acestei probleme. Instalațiile vor fi funcționale începând cu această iarnă, astfel încercând să evităm problemele cu care ne-am confruntat în anii precedenți“, a transmis primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean.
  În perioadele aglomerate, unitățile de cazare din Rânca rămâneau fără apă, din cauza consumului mare și a rezervelor insuficiente.

  S-a semnat contractul pentru asfaltarea străzilor din Rânca

  Primarul din Novaci a mai anunțat că s-a încheiat contractul pentru asfaltarea străzilor din Rânca: „De asemenea a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a străzilor din zona Rânca, începând cu data de 14 octombrie, dar datorită intemperiilor și condițiilor meteo, lucrările probabil că vor fi demarate odată cu începerea sezonului cald din anul următor“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: