spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu întâlnește, în deplasare, HC Zalău. Unde...

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu întâlnește, în deplasare, HC Zalău. Unde poate fi urmărit meciul

  CSM Târgu Jiu va avea parte joi, 20 octombrie, de o deplasare foarte dificilă, pe terenul echipei HC Zalău. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache se va confrunta cu echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, într-un meci care contează pentru etapa a-7-a din Liga Florilor.

  Partida de la Zalău va începe la ora 17.30 şi va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. „Ştim că este un teren unde se câştigă greu, dar noi mergem acolo pregătite și sperăm să facem un rezultat bun”, a declarat Alexandra Gavrilă, centrul formaţiei gorjene, în conferinţa de presă premergătoare acestei partide.

  „Ştim că la Zalău se câștigă foarte greu“

  Jucătoarele echipei gorjene merg cu încredere la Zalău. Alexandra Gavrilă, coordonatorul de joc al grupării gorjene, este conştientă că la Zalău va fi un meci de luptă, pe un teren unde se câştigă foarte greu: „Ştim că la Zalău se câștigă foarte greu, dar noi muncim zilnic și dăm tot ce putem. Forța echipei ne-a dus pe locul pe care suntem acum. Sper să ne întoarcem cu cele trei puncte. Pentru asta ne trebuie tărie de caracter, multă forță şi luciditate”, a punctat Alexandra Gavrilă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: