spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateTrei secții ale Spitalului Târgu Jiu au fost modernizate

  Trei secții ale Spitalului Târgu Jiu au fost modernizate

  Modernizarea a trei secții ale Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost finalizată.Investiția a fost realizată de Consiliul Județean Gorj și s-a ridicat la suma de peste 3,2 milioane de lei.

  „A fost finalizată o nouă investiție de modernizare a trei secții din structura de  funcționare a unității spitalicești, Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, care se află în corpul de clădire situat pe strada Progresului nr. 18  din Târgu Jiu.

  S-a intervenit prin lucări de arhitectură pentru amenajări interioare la toate spațiile destinate atât cadrelor medicale cât și pacienților (saloane, săli de tratamente, cabinete medici, săli de mese, holuri, grupuri sanitare în unele saloane, inclusiv grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități), au fost  reabilitate și modernizate instalațiile electrice, termice și sanitare,  cele trei secții fiind dotate cu sisteme de detectare, semnalizare și avertizare incendiu“, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Gorj.

  De la începutul anului și până în prezent, în Secția Medicină Internă au fost internați 1.054 de pacienți, dintre care 213 pe Compartimentul Nefrologie. „Compartimentul de Nefrologie este singura structură din județul Gorj care asigură monitorizarea, spitalizarea pacienților cu patologie nefrologică, precum și pentru cei aflați în stadiul predialitic sau pentru cei care necesită inițierea tratamentului de substitutie a funcției renale prin hemodializă“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!