spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateTrei variante ocolitoare pentru localități din Gorj, parafate azi

  Trei variante ocolitoare pentru localități din Gorj, parafate azi

  Azi au fost semnate documentele pentru începerea demersurilor de realizare a studiilor de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a localităților Motru, Bumbești Jiu și Bălești. În prezența ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a primit asigurări că CNAIR se va implica pentru a demara cât mai repede procedurile de exproprieri.

  Valoarea celor trei șosele se ridică la circa 20 de milioane de euro. Sumele sunt decontate din fonduri europene. „Împreună cu ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, am semnat documentele care dau startul demersurilor de realizare a studiilor de fezabilitate pentru: Varianta ocolitoare a comunei Bălești, Varianta ocolitoare a municipiului Motru și Varianta ocolitoare a orașului Bumbești-Jiu.
  Mai exact, este vorba de semnarea protocoalelor de colaborare între CNAIR (care se va ocupa de partea de exproprieri) și Consiliul Județean Gorj care, având în vedere experiența departamentului tehnic, va realiza studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, precum și execuția efectivă a lucrărilor la toate cele trei variante ocolitoare”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: